Eigen etiket

Wil je je Toost op het leven fles echt bijzonder maken? Dan mag je eigen etiket niet ontbreken. Zo maak je het pas echt persoonlijk. Ideaal om als geschenk mee te geven aan je gasten op een kraamborrel of bruiloft. Maar ook een hele mooie herinnering na afloop van een uitvaart.

Zakelijk
Uiteraard is een fles of flesje Toost op het leven ook zeer geschikt als relatiegeschenk. We kunnen de etiketten voorzien van je eigen logo en/of huisstijl en eventueel een leuk kaartje erbij. Laat ons weten wat je wensen zijn en we denken graag met je mee.

Dit hebben we van je nodig
Wij kunnen het etiket voor je ontwikkelen op basis van ons ontwerp. Dit kan zowel voor de grote als de kleine flessen. Het enige dat we nodig hebben is een geschikte afbeelding als .jpeg, .png of .pdf. Na ontvangst beoordelen wij de foto en ontvang je van ons een proefdruk. Als deze akkoord is, gaan we de flessen voorzien van jouw unieke label.

Interesse?

De prijs voor een eigen label is afhankelijk van de oplage. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en prijslijst. We denken graag met je mee: info@toostophetleven.nl

 

WhatsApp Stuur een WhatsApp